17 група
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
08.02.2022р.
Урок №82. ЛПЗ Приготування супів з різних овочів
09.02.2022р.
Урок№83. Будова та хімічний склад яйця.
25.02.2022р.
16.06.2022р.
Урок №88. Заходи позбереженню вітаміну С. Загальні правила варіння та припускання овочів. Страви з них.
17.03.2022р.
Устаткування підприємств громадського харчування
09.02.2022р.
11.02.2022рік.
Урок №55. Електричні та газові плити, Будова, принцип дії та правила експлуатації
25.02.2022р.
16.03.2022р.
17.03.2022р.
Організація ресторанного господарства
09.02.2022рік.
16.03.2022р.
Урок №27. Організіція роботи роздавальні, її інвентар та обладнання.
27 група
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
08.02.2022р.
Урок №115-116. Технологія приготування страв з смаженого м'яса(Яловичини) порційними шматками. Вихід, підбір гарнірів, соусів. Вимоги до якості.
10.02.2022р.
Урок №119. Технологія приготування страв з смаженого м'яса дрібними шматками. Вихід, підбір гарнірів, соусів. Вимоги до якості.
11.02.2022рік.
24.02.2022р.
17.03.2022р.
Урок №137. ЛПЗ. Приготування смажених м'ясних страв
18.03.2022р.
Урок и№140. ЛПЗ. Приготування страв з котлетної маси
Устаткування підприємств громадського харчування
11.02.2022р.
Урок №21. Будова та принцип дії гриля.
24.02.2022р.
Урок №23. Принцип дії теплового устаткування.
17.03.2022р.
Урок №24. Регулювання температурного режиму.
Організація ресторанного господарства
10.02.2022рік.
24.02.2022р.
17.03.2022р.
Технології
16.03.20222р.
Урок №16. Збір інформації до проєкту "Коктель-бар"
17.03.2022р.
Урок №17. Збір Інформації до проєкту "Кенді-бар"
37 група
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
14.03.2022р.
Зміст:
- Технологія приготування пісочного тіста: підготовка сировини, послідовність введення сировини під час замішування тіста. Визначення готовності тіста.
- Технологія приготування, режим випікання, оздоблення виробів з пісочного тіста: нарізне та виємне печево, корзинки та ін. Вимоги до якості виробів
- Правила розрахунку сировини; терміни та умови зберігвння виробів; підбір устаткування інвентарю; норми санітарії і гігієни; вимоги охорони праці.
Немає коментарів:
Дописати коментар