Дистанційне навчання 2020-2021нр.

 

\

17 група

"Організація підприємств ресторанного господарства"


Урок №11. Організація роботи гарячого цеху С.105-108
Урок №14. Підбір інструментів, інвентаря, посуду, устаткування для приготування та відпуску страв з круп, бобових і макаронних виробів.  С.113

                                      "Облік калькуляція і звітність"



     "Устаткування підприємств ресторанного господарства"

______________________________________________________________________________
                         Дистанційне навчання Березень, 2021рік
Урок№69. Водонагрівники. С.252-256

   "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

В.С. Доцяк. "Українська кухня". Дивитися в Онлайн режимі, або скачати

Урок№37. Хімічний склад та харчова цінність м’яса. С.108-113 Презентація на дану тему.
Урок№38. Вимоги до якості термісного стану м’яса. С.113
Урок№39. Кулінарне розбирання та обвалювання свинячої, баранячої та телячої туш. С.121-122
                   Відео-урок1.
Урок№40. Технологічний процес обробки мяса  яловичини. С.118
Урок№41. Кулінарне призначення частин свинини. С.212
Урок№42. Кулінарне призначення частин яловичини. С.218
Урок№43-44. Технологія приготування котлетної маси та Н/Ф із неї. С.132
Урок №45. Хімічний склад сільськогосподарської птиці, дичини. Їх класифікація. С.141.
Урок №46. Технологічний процес обробки птиці та дичини. С.143
Урок №47. Мясні субпродукти. С.141-148
Урок №48. Класифікація та обробка субпродуктів з птиці та дичини. С.154


                                       27 група

"Організація підприємств ресторанного господарства"

В.С. Доцяк. "Українська кухня". Дивитися в Онлайн режимі, або скачати

Урок№11. Підготовка приміщень до обслуговування відвідувачів. С.524-526
______________________________________________________________________________
                Дистанційне навчання Березень, Квітень 2021рік

Урок№34-35. Загальні правила підбору посуду для подачі гарячих та холодних напіїв.


                                                    "Фізіологія"



    "Устаткування підприємств ресторанного господарства"

______________________________________________________________________________
                Дистанційне навчання Березень, Квітень 2021рік
Урок№30. Способи охолодження. С.277-279



  "Технологія приготування їжі з основами товарознавства"

В.С. Доцяк. "Українська кухня". Дивитися в Онлайн режимі, або скачати

Урок№43. ЛПЗ: Приготування борщів. Відеурок.
Урок№45. ЛПЗ: Приготування розсольнику. Покрокова інструкція.
Урок№46. ЛПЗ: Приготування солянки. Відеоурок.
Урок№49-51 Значення, класифікація та приготування соусів. Принципи підбирання соусів до страв. С.225-242
Урок №52-56 Соуси без борошна. Вимоги до якості соусів. С.242-247
Урок №57-59. ЛПЗ. Приготування соусів червоних та білих, на м’ясному бульйоні: чрвоний основний, томатний, грибний, сметанний, молочний...
______________________________________________________________________________
            Дистанційне навчання Березень, Квітень 2021рік
                            ЛПЗ. Салати з сирих та варених овочів
                                     Закуски з м’яса, м’ясних продуктів.
                                     Закуски з сиру, яєць, молока.
Урок№171. Цукор, мед натеральний та штучний, його характеристика, використання та вимоги до якості. Ст. 433-434
Урок №172-173. Технологія приготування та відпуск компотів із свіжих та заморожених плодів, сухофруктів. С.434-438.
Урок №174-175. Загальні правила та технології та приготування   киселів різної консистенції. Їх відпуск.
Урок №176-177. Характеристика драглеподібних речовин. Желеподібні страви. С.443-445

                                       "Облік, калькуляція та звітність"



                                    37 група
______________________________________________________________________________
          Дистанційне навчання Березень, Квітень 2021рік

Технологія приготування борошняних кондитерських  виробів

Модуль КНД 3.5..Приготування  тістечок і тортів масового попиту. 
              Відео№1. 
              Відео №1
              Відео №2
              Відео №3
              Відео №4
              Відео №5
              Відео №6





















Немає коментарів:

Дописати коментар