Дистанційне навчання 2022 рік

 


17 група

Технологія приготування їжі з основами товарознавства


08.02.2022р. 

09.02.2022р. 




25.02.2022р.
16.06.2022р.
17.03.2022р.

Устаткування підприємств громадського харчування

09.02.2022р.
11.02.2022рік.
Урок №55. Електричні та газові плити, Будова, принцип дії та правила експлуатації




25.02.2022р.
16.03.2022р.
17.03.2022р.


Організація ресторанного господарства

09.02.2022рік.



16.03.2022р.
Урок №27. Організіція роботи роздавальні, її інвентар та обладнання.




27 група


11.02.2022рік.




24.02.2022р.
17.03.2022р.
18.03.2022р.

Устаткування підприємств громадського харчування

11.02.2022р.



24.02.2022р.
17.03.2022р.


Організація ресторанного господарства

10.02.2022рік.



24.02.2022р.
17.03.2022р.





Технології

16.03.20222р.
Урок №16. Збір інформації до проєкту "Коктель-бар"
17.03.2022р.
Урок №17. Збір Інформації до проєкту "Кенді-бар"






37 група

Технологія приготування їжі з основами товарознавства

14.03.2022р.
 Зміст: 
  • Технологія приготування пісочного тіста: підготовка сировини, послідовність введення сировини під час замішування тіста. Визначення готовності тіста.
  • Технологія приготування, режим випікання, оздоблення виробів з пісочного тіста: нарізне та виємне печево, корзинки та ін. Вимоги до якості виробів
  • Правила розрахунку сировини; терміни та умови зберігвння виробів; підбір устаткування інвентарю; норми санітарії і гігієни; вимоги охорони праці.












Немає коментарів:

Дописати коментар